Syntea software group a.s.

city: Praha
address: Radlická 591/115
zip code: 158 00
state: Česká republika (Czech Republic)

web: www.syntea.cz

notes:
-
Syntea software group a.s. je systémovým integrátorem a dodavatelem IT řešení, technologií a služeb pro finanční instituce, komerční subjekty a státní sektor. Transformovaně působí na českém trhu od roku 1990 a na slovenském trhu od roku 2001. Pod hlavičkou Syntea software group a.s působí od roku 2003. Společnost má pobočky v Praze, Hradci Králové a Třebíči. Hlavním oborem činnosti firmy je
* systémová integrace
* řízení projektů
* analýzy
* návrh architektur
* implementace rozsáhlých procesně orientovaných informačních systémů.
Profesionální tým odborníků dohlíží na všechny činnosti spojené s vývojem systémů - od detailní analýzy požadavků zákazníka, přes konzultace variantních řešení, návrh optimální architektury, návrh použitých technologií a vývojových prostředků, vlastní vývoj a implementaci až po testování a zaškolení pracovníků zákazníka a systémovou podporu.
K dalším cílům společností Syntea software group a.s. patří dlouhodobě přispívat ke kultivaci a rozvoji prostředí v oboru informačních a komunikačních technologií. Z tohoto důvodu společnost založila a provozuje dvě školy - Institut informatiky a Institut Digitálních Médií .
Kromě vývoje speciálních technologií participují naši pracovníci také na výuce: jednak v institutech již zmíněných, ale i na dalších vysokých školách (nyní MFF UK a ČZU). Společnost Syntea software group a.s. má nyní spolu se svými školami více jak 50 pracovníků.
zdroj - www.syntea.cz

Syntea software group a.s.

person   born from - to, notes
Kamenický Jiří         ???? - ????, předseda představenstva