Irena Dousková

* 18. 8. 1964, Příbram (Příbram), Česká republika (Czech Republic)
writer, editor, lawyer

 

sex: female
email: irena.douskova@razdva.cz

word:
Redaktorka měsíčníku Maskil, který vydává Židovská kongregace Bejt Simcha.

Bibliografie
1992 Pražský zázrak ( spolu s L. Lomovou, J. Reinischem a P. Ulrychem), Pražská imaginace
1997 Goldstein píše dceři, Melantrich
1998 Hrdý Budžes, Hynek
2000 Někdo s nožem, Hynek
2002 Doktor Kott přemítá, Petrov
2002 Hrdý Budžes, Petrov
2004 Čím se liší tato noc, Petrov

zdroj - www.petrov.cz