Milan Exner

* 9. 9. 1950, Liberec (Liberec), Česká republika (Czech Republic)
aesthetician, poet, critic, writer

 

nationality: Czech
sex: male

word:
Získal doktorát v oboru literárních věd na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Zde absolvoval i doktorandské studium a v roce 2003 úspěšně habilitoval v oboru estetiky.

Bibliografie
1987 Struktura štěstí, Severočeské nakladatelství
1989 A přece zázrak chtít, Severočeské nakladatelství
1998 Poezie Z, Torst
2002 Aktanty a nevědomí, Technická univerzita v Liberci
2002 ArteMiss, Kalendář Liberecka
2002 Svatoušek, Petrov
2003 Kantova růže, Petrov
2005 Oblast stínu, Petrov

zdroj - www.ipetrov.cz

notes:
PhDr., literární kritik, básník a prozaik, práce z oboru estetiky.